Продуцентът и фотограф Виктор Димчев написа саркастичен коментар по повод скандалното заседание на Комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ. Както БЛИЦ писа то мина под знака на големи скандали, след като се появи свидетел, който твърдеше, че се е срещал с министър-председателя в ловна хижа и знае за кюлчетата и пачките евро от снимките.

След това по време на извънреден брифинг на ГЕРБ, на който стана ясно, че се оттегля кандидатурата на Красимир Ципов за шеф на ЦИК, премиерът в оставка Бойко Борисов обяви, че не познава такъв човек


Ето и какво пише Димчев по този повод:

"Говорих си с една баба в трамвая, имала половин декар земя в Мало Бучино, твърди, че е виждала как няколко пъти е виждала лично много случаи на корупцията за милиарди в брой, лично с премиера, както и някакви извънземни да правят житни кръгове край къщата й, даже ги черпила вафли".

"Посъветвах я да отиде до Парламента утре, за да я изслуша Мая Манолова в комисията си. Жената се зарадва, каза, че ще разкаже и каквото знае за кемтрейлса (Според привържениците на конспиративната теория става въпрос за следите, които самолетите оставят, които са всъщност резултат от разпръскване на отровни химикали - бел.а.).", пише още той. 

Под поста му заваляха куп коментари. Ето част от тях: 

Говорих си с една баба в трамвая, имала половин декар земя в Мало Бучино, твърди, че е виждала как няколко пъти е...

Posted by Виктор Димчев on Thursday, 6 May 2021