Императорът на чалгата вече не пуска певиците си вече в шоуто на Дългия.
Двама от най-големите фактори в родния шоубизнес и дългогодишни приятели – Слави Трифонов и Митко Димитров-Пайнера, са изпаднали в безмилостна война, стана ясно през изминалата седмица.

След множеството закачки по адрес на Пайнера и неговите певици, нервите на Слави не издържаха в едно от последните си предаванията той избълва огромна доза помия по адрес на димитровградския инженер, като дори го обяви за нечистоплътник!

Трифонов започна да се оплаква в ефир как никой не пуска песните му никъде. “Освен чалга радиата и ФЕН ТВ, никой не ни пуска песните. А, излъгах! И bTV към 4.30 сутринта се сещат да пуснат някое наше парче”, злобно просъска шоумена и продължи: “Пайнера си пуска неговите си. При него манифактурата е затворен процес. Записва ги, те пеят, излъчва ги, ходят на халтури, взима парите... и кръчмите са негови даже! Според мен той си върти неговите си пари. Трябва да подпишеш хиляди декларации, че се отказваш от авторските си права, за да те излъчват!

Нечистоплътно е това”, завърши тирадата си Дългия.

Факт е, че от няколко месеца песните на Слави и бенда му не звучат в ефира на телевизия “Планета”, показа репортерско разследване на “ШОУ”. В предаването на учиндолеца пък от доста време насам не е гастролирала звезда на “Пайнер”, което според запознати означава, че войната между чалгаимператора и телевизионера е стартирала.

Георги Стоянов

........................
ДОСИЕ


Слави и Митко Димитров поддържаха приятелски отношения от началото на 90-те. Малко известен факт е, че чалгабосът е трябвало да реализира проекта си „Пайнер” в сътрудничество именно с... Трифонов! По това време шоуменът е част от екипа на комедийното предаване „Каналето”, а димитровградският бизнесмен тепърва прохожда в амплоато си на музикален продуцент. Двамата са водили доста разговори за развиване на общ бизнес. В крайна сметка двамата преценили, че е по- добре всеки сам да се заеме с начинанието си. Така в средата на 90-те Пайнера развива собствената си фирма, а Трифонов създава БМК (Българска музикална компания), която отдавна фалира.