Британци смятат да вдигнат сватба, която гостите им наистина ще помнят дълго време. За целта обаче влюбените ще трябва да си намерят готвач, който да се съгласи с менюто им.

Те вече са започнали с търсенето, публикувайки обява в британския портал за услуги Bark. Младоженците отбелязват, че за тържеството си издирват готвач, който ще се съгласи с нетрадиционното им меню и ще успее да го изпълни.

Двойката не иска готвачът да е кой знае какъв майстор. Главното им изискване обаче е да може да приготви храна от убити на пътя животни. И да го направи така, че гостите да не усетят какво ядат, пише Оdditycentral.

Младоженците казват, че вече разполагат с около 20 кг. месо от умрели катерици, яребици, фазани, зайци и дори елен. И обещават да възнаградят кулинаря, който се навие на предизвикателството с 5 000 паунда.

„В камерата ни вече има около 20 кг. месо. Всичко, което трябва да направите, е да измислите няколко вкусни ястия за нашите гости”, пише в обявата на британците.

Нестандартната им идея си има много просто обяснение. Младите влюбени са върли еколози и от 3 години се хранят с месо от убити на пътя животни, за да намалят до минимум хранителните отпадъци. Те не смятат да променят принципите си и по време на сватбата.

Превод: БЛИЦ