За вкусове не се спори. Особено когато става дума за обзавеждане на собствения дом, пише profit.bg.

Дали на човек му е уютно сред тапети с леопардови мотиви и златна тоалетна чиния – това е личен избор.

Днес ще влезем в дома на пет руски знаменитости. Те са супер богати и умеят да показват това.

1. Апартаментът на Валери Леонтиев (Москва)Дизайнерски фрески на стените, белоснежен роял, сцена и много леопардови детайли – това може да очаквате от дома на Леонтиев.

Жилищната площ на руския естраден певец и актьор – къщите му в Испания и Маями, са решени в доста по-класически маниер. Там обаче журналисти не могат да стъпят. 

2. Имотът на Филип Киркоров (Москва)

Кралят на поп музиката следва да живее в дворец. Кралят на руската поп музика има дворец с площ 260 кв. метра в елитен квартал на Москва.

През зимата прекарва дните си в огромно имение. Тук ще видите мебели на Versace и Roberto Cavalli, аксесоари от най-луксозните дизайнери на света, изобилие от огледала и собствения герб на певеца. Във всяко кралство нещата стоят така.

3. Замъкът на Алла Пугачова и Максим Галкин (село Гряз)

Това е замък с 20 стаи. Изборът на мебели поразява въображение, а всеки детайл в новия дом на двойката е лично одобрен от певицата.

4. Домът на Стас Михайлов (Москва)

Певецът е любимецът на жените с нелека съдба. Той е заложил на черно-златната гама за устройване на това жилище с площ 580 кв. метра.

5. Домът на Анастасия Волочкова (Подмосковие)За разлика от колегите си от шоубизнеса, Волочкова просто обожава да се хвали със своите апартаменти в социалните мрежи.

Потребителите, на свой ред, се радват, че могат да коментират дизайнерските решения на примабалерината на Русия.