Климатичните промени ще окажат силно влияние и върху България, а до 2023 г. средните температури през лятото ще бъдат 42-43 градуса по Целзий, обяви анализаторът Жуселино Ноберга да Лус, който има дарбата да предвижда случки.

"Основното, което хората трябва да знаят, е, че трябва световна промяна най-вече по отношение на околната среда, тъй като съществува риска до 2043 година 80% от населението на Земята да изчезне поради климатичните катаклизми", обясни той.

"До 2031 г. ще се повиши нивото на световния океан, а морето ще навлезе в сушата от 2-3 до 100 км и България ще бъде сериозно ощетена от това", настоя той, цитиран от "Трафикнюз".

През 2038 г. населението на Земята ще бъде 14 милиарда души и ще са необходими още две планети, които да издържат нашата планета, обясни още Жуселино Ноберга да Лус.

Жуселино Нобрега да Лус е определян като бразилския Нострадамус. Роден е на 7 март 1960 година в град Флориано, провинция Парана в Бразилия, в семейство на бедни хора. От 5-годишен заедно с брат си започва да събира старо желязо и стъкло, чрез което с продажбата си набавят малко средства, за да помогнат нa семейния бюджет и да могат от време на време да си купуват евтини сладки. Между 5- и 7-годишна възраст има много проблеми заради необясними за родителите му прояви на особена психическа активност.

На 9-годишна възраст сънува първия си пророчески сън за бъдещо събитие. Майка му го води дълги години по лекари, психолози и екзорсисти. До 13-годишна възраст той разказва на семейството си своите сънища, които баща му записва. След навършване на 13 години неговите духовни водачи го ориентират да пише писма до хората, чиито съдби вижда в съня си или до общественици и политици, които могат да повлияят на големи групи от хора.

Нобрега да Лус е известен с точните си предсказания, които отдава освен на пророческите си сънища и на математически изчисления. Така той твърди, че е познал за катастрофата в Чернобил, пожарът в Нотр Дам и много други събития.