Неизменна част от пътешествията са хотелите. Ако сте ценители на архитектурните и дизайнерските решения, то не е изключено да заделяте от джоба си средства за конкретно място за настаняване.

Нека ви дадем няколко примера за удачен избор. Следващите хотели ще ви удивят. Ще ви накарат да преосмислите желанието си да отседнете в хостел:

1. Attrap’Reves Montagnac

Първият хотел за почитателите на природата. В гора в южната част на Франция се намират „палатки“. По-точно – прозрачни сфери.

Експерти разкриват скритите капани на ол инклузива

Преимуществото на този хотел е, че може да се наслаждавате на заобикалящата ви природа в комфортни условия.

Снимка: booking.com

2. Montana Magica Lodge

Да се потопим във фантастичен свят? В биорезервата Уило-Уило, който се намира в Чили, можете да поживее в центъра на природата. Формата на конструкцията напомня вулкан.

Българка замина за дългочакано пътешествие до Мароко, но преживя голям кошмар

Вместо магма по външните стени се стичат ручеи вода. Между камъните и тревата се виждат дървени прозорци, от които можете

Снимка: airbnb.ru

3. Icehotel

Швеция. Студ. Лед. Този хотел е същинско произведение на изкуството. Стените, леглото и интериорът са напълно изградени от лед. За нощната почивка е предоставен специален спален чувал.

Снимка: airbnb.ru

4. Woodlyn Park

„Властелинът на пръстените“ и „Хобит“ са филми с милиони фенове. Главният герой принадлежи на расата на хобитите. Тези малки човечета имат свой бит и обичаи.

Невероятно, но факт: Турция реже All Inclusive

Освен това живеят в малки къщи, вкопани в земята. Северните острови на Нова Зеландия предоставят възможност на всекиго да се почувства като жител на фантастичния свят.

Снимка: booking.com

5. Hotel De Vrouwe van Stavoren

В Холандия са създали хотел за истинските ценители на виното. Всички стаи представляват четири винени бъчви с обем 14 500 литра всяка. Във вътрешността ви очаква типично легло.

Снимка: simsimtravel.ru

6. Green Plaza Shinjuku Capsule Hotel

Съществуват много фантастични филми за космоса. В много от тях космонавтите спят в капсули. Ако искате да се почувствате в сходна ситуация, елате в този капсулен хотел.

Снимка: agoda.com

7. Montana Magica Lodge

Във Виетнам се намира къща за гости, наречена „Полудялата къща“. Това име се дължи на причудливия й дизайн. Къщата напомня огромно дърво. Отвътре и отвън конструкцията се отличава с отсъствие на ъгли. Всички стени, нива и прозорци са кръгли.

Най-добрите бутикови хотели в светаКазват, че малкото е красиво. И ако съдим по бутиковите хотели, това със сигурност е така

8. Cuevas Pedro Antonio de Alarcon

Този хотел се намира в Испания. Той ще ви позволи да се потопите в недрата на историята. Представете си 15 в., маври, които бягат. Испанците ги преследват.

Но този народ намира убежище в пещерите. Този ходел дава възможност не просто да посетите пещерите, но и да поживеете в тях. При това в съвременни условия!

Снимка: booking.com