При избора на бюджетен смартфон, намирането на баланс между цена и качество е това, което затруднява повечето потребители. Не и с новото предложение от А1. Само преди дни телекомът стартира продажбите на своя А1 Alpha 21 – четвъртото поколение смартфон на бранда А1 вече може да се открие  в търговската мрежа и онлайн на А1.bg.

Гарантирана издръжливост
Впечатляващ за А1 Alpha 21 е фактът, че за разлика от модели на други производители, устройството се предлага с удължена гаранция от цели три години. Това е така, защото смартфонът е разработен и тестван с участието на експерти от компанията, което дава и увереността на телекома да направи силна заявка за издръжливостта на A1 Alpha 21 и да даде цяла година по-дълга гаранция от стандартната за смартфон.

Класически дизайн и изчистени детайли
Ако сте фенове на стилния и изчистен дизайн, то А1 Alpha 21 предлага точно това. Четвъртото поколение смартфон на бранда А1 е с 6,52-инчов HD+ дисплей, а селфи камерата е дискретно вградена с капковидно изрязване в горната му част. Освен това моделът разполага с тройна камера на гърба, чийто основен сензор е 48 мегапиксела.

Какво се крие в един бюджетен смартфон
Да надникнем под капака на А1 Alpha 21. Моделът се отличава с голяма батерия с капацитет от 4000 mAh. В същото време работата с устройството е бърза и плавна, благодарение на 8-ядрения процесор MediaTek, който на свой ред разчита на 4 GB RAM памет. Смартфонът идва със 128 GB място за съхранение на любими снимки, видеа, документи и приложения, но ако сте от хората, които държат да имат цялата информация в телефона си, то лесно можете да надградите до 512 GB с помощта на microSD карта.

Къде можем да открием A1 Alpha 21
Логично,  А1 е единственият телеком в България, който предлага А1 Аlpha 21. В момента той може да бъде закупен на цени от 129,99 лева в брой, в комбинация с тарифен план Unlimited 32,99. При покупка на изплащане със същия тарифен план, но на изплащане с двугодишен абонамент, цената му възлиза само на 7,99 лева месечно.