Потребител на услугата Google Earth заяви, че е намерил катастрофирало НЛО на сателитни снимки, останките от което са в Долината на смъртта (САЩ).

Авторът на публикацията под прякора @crypto_spawn съобщи, че странният обект е заобиколен от бронирани превозни средства и публикува съответните скрийншотове в Twitter.В подкрепа на думите си потребителят посочи точните координати на местоположението на своята находка (35 ° 53'21 "N 117 ° 40'15" W). В близост до черния обект има вдлъбнатина с форма на капка с размер около 100 метра. Според изследователя това е мястото за кацане на огромен космически кораб.

Освен това на 14 километра от това място @crypto_spawn видя самолет, легнал на земята. По негово мнение той е бил свален при опит да се доближи до мистериозни обекти.

Някои коментатори смятат, че военно оборудване най-вероятно е било изведено от експлоатация и се използва като мишени за обучение за нападения от американски бомбардировачи. Това косвено се посочва от местоположението на авиобазата Groom Lake, намираща се на 240 километра от това странно място.

Някои потребители писаха, че находката е по-скоро като „портал към ада“, докато други са видели в нея звездния кораб „Милениум сокол“ от научно-фантастичния филм „Междузвездни войни“.

Превод: БЛИЦ