Много се изписа за развода на фолк певеца Илиян и съпругата му Камелия. Двамата мълчат по темата и причините за разрива в семейството им, но има на факти, които говорят ясно чия е вината, твърди Хот Арена.
Читател на Хот Арена е изпратил скандален чат на палавата танцьорка с момче, с който е поддържала връзка докато е живяла с Илиян. Чатът недвусмислено показва колко увлечена е била Камелия. Тя е е по-активна от двамата. Нарича момчето красавец, пише ХотАрена. 

„Много си хубав, когато се усмихнеш", пише Камелия. 

Той пък от своя страна казва, че се страхува да се влюби в нея, на което отговорът е: „Аз също не искам нищо подобно и то не заради Илиян, а заради детето. Ама мога ли да избирам кой да харесвам и кой не“, пише влюбената танцьорка. 

Целият чат и снимките можете да видите в галерията!

Писмо на читател хвърли също доста светлина върху отношенията на Камелия и любовника й. Хот Арена го публикува без редакторска намеса:

„Здравейте, В последно време се тиражира слуха за раздялата на певеца Илиян и жена му Камелия Радева. Разполагам с хронологии, в които тя видимо се уговаря и се вижда с друг мъж, докато още е била с мъжа си Илиян. Камелия и мъжът  си пишат в инстаграм, през месец май, когато Камелия е била на работа в дискотека край Хасково. 

Според свидетели тя често е забягвала в бунгалата на комплекса в компанията на един от служителите там - Генади, който се е занимавал с поддръжката на наргилета в заведението. Камелия е част от балет "Нова" и често е имала участия във въпросното заведение, където двамата са се криели от Илиян, защото той е карал с колата жена си. Романтични вечери и чатове между младия жребец и танцьорката доказват, че двамата и тяхната връзка е може би причината за развода с певеца. Илиян когато е разбрал за тяхната връзка е изгонил жена си, която дори за кратко е живяла у хасковския си любовник. Генади Тодоров често се хвалил пред приятели и във фейсбук за сладката си забивка с популярното си гадже. 

Самата Камелия отказва да коментира ситуацията, заради детето и предстоящия развод“.