Велина Стоянова е биолог по образование с втора специалност химия. От 15 години активно се занимава в областта на езотериката, диагностика на кармата, вибрационна медицина, психологична астрология, нумерология и енергийни корекции. От три години участва в предавания на Пловдивската обществена телевизия. Нейните прогнози винаги са точни. Ето какво предрича тя в новия брой на в."НАД 55", който вече е на пазара.
- Какво казват планетите за новия президент на България?
- Когато става въпрос за новия президент на България, много важно е той да притежава качества, изискващи по-висока вибрационна честота, отговаряща на вибрацията на днешното време. И той ги притежава. Ген. Радев носи символа на освобождението. Т.е. така нареченият Лилит в хороскопа му, който говори за свободомислеща душа, уважаваща хората, устремени към свободата на човешкия дух. Той демонстрира възвишени мисли и желанието те да се реализират. Ген. Радев е във вибрациите на ерата на Водолея, които са символът на независимост и идеализъм.


- Мнозина смятат, че той ще изпълнява политическите наставления на БСП и нейния лидер Корнелия Нинова?
- Напротив – той ще се изплъзва от една такава опека ловко, с умение и такт и ще демонстрира самостоятелност, вървейки в избраната от него посока на Обединител. Ще комуникира еднакво добре с всички партии, без да внася напрежение и интрига. За това говори Меркурий – планетата на общуването, която е в Близнаци. Той ще намери общ език с обикновения човек и ще проявява нужното внимание към него. Той има изключителни познания в много области, ще е прецизен в бъдещата си дейност. Детайлизирането на нещата и това, че обръща внимание на всяка подробност – говори, че той е изключително прецизен и компетентен. Ще държи изключително много на документалната изрядност и прецизност в работата си. Ще бъде критичен към грешките не само на БСП, но и на всички останали партии. Това предвещават няколко планети в хороскопа му, които са в знака Дева.- Как ще се развият отношенията му с ГЕРБ и по-точно с Бойко Борисов?
- Хороскопите и на двамата показват, че няма да има напрежение между тях, нито някакви сериозни конфликтни ситуации. И двамата ще се уповават на чувството си за хумор и умението си за добра комуникация. Ген. Радев ще се стреми да запази дипломатичните отношения както с Русия, така и със САЩ. Но все пак една идея повече ще разгърне в отношенията си с Русия, което няма да наруши равновесието със САЩ. Независимо че е възпитан в семейство с консервативни, по-скоро леви убеждения, той носи в сърцето си демократичните идеи и възгледи. Всяка негова стъпка няма да бъде импулсивна, а прецизно обмислена. Интимната партньорка на новия президент ще му гласува доверие и ще му даде пълна свобода, за да получи максимума от него. Тя трябва да зачете неговия свободолюбив дух и да му бъде равностоен, интелектуален партньор. За него редът е много важен - ще изисква никой да не се намесва в работата му и няма да позволи любопитно надничане към дейността му. Много често ще натоварва до краен предел психиката си. Ще пренася нерешените проблеми в дома си и дълго време ще търси решението им. Това идва от позицията на Луната в Близнаци, под чиито знаци се намира президентът. Разтоварването му ще е най-пълноценно на село сред уюта на дома му и на природата. Той има изключително силна връзка със земята - Венера в Телец. Това, което смята, че е правилно, ще го отстоява с всички сили и нищо няма да го отклони от плана му, докато не получи искания резултат. Готов е да влезе във всяка битка, за да защити своите принципи и позиции под влиянието на Юпитер в Овен.

-Сигурно ще има и недоволство срещу него, протести?
- Изключително добре ще отбива недоволството с ораторските си способности и ще даде възможност на протестиращите да разберат идеите, за които се бори, и да го подкрепят - Сатурн във Водолей. Запазването на приятелския тон ще бъде водещо в общуването му и с хората, и с политиците. Никак не е случайно, че хората го предпочетоха за президент. Това е кармично предопределено от висшите сили, за да може народът ни да оцелее през трудните години на неговото управление. Това е обусловено от факта, че вече настъпи ерата на Водолея, а неговият Сатурн е също във Водолей. 2017 г. ще е доста трудна за него и ще е свързана с много наложителни компромиси от негова страна. Ще бъде изключително натоварен с ангажименти, нови запознанства и предизвикателства и не на последно място, от почти изчерпаното търпение на народа. 2019 г. ще се характеризира с леко отдръпване в дипломацията от безперспективни и безплодни контакти. 2020 г. ще му бъде изключително успешна и ще прокара нови връзки, които ще отворят пътя на България към по-добро. Генерал Радев ще изкара два мандата като президент.- Как стоят нещата с избора му на служебния кабинет?
- Президентът е имал разминаване с мнението на Корнелия Нинова при съставянето на новия, служебен кабинет. Това му е отнело доста енергия. Ще му се наложи да направи доста компромиси с някои от служебните министри, но след време ще загуби доверието в тях.

- А какво казват планетите за предстоящите предсрочни избори?
- Месеците март и април са крайно неподходящи за избори. Много от хората се движат по инерцията на разочарованието и няма да отидат да гласуват. Най-подходящ, според планетите, е месец май. Нито БСП, нито ГЕРБ ще спечелят самостоятелно изборите и предстои създаването на нови коалиции. Както бях казала преди доста време от телевизионния екран, Бойко Борисов има харизмата на водач, но въпреки това той ще бъде разочарован както от коалиционните си партньори, така и от някои съпартийци и доста от тях ще го напуснат. През последното тримесечие на 2017 г. ще влязат много чуждестранни инвестиции в България, като най-важните от тях ще са от Китай и от Русия. В 2018 г. много от положителните промени в здравната, социалната и съдебната система ще се осъществят. В съдебната система предстои голяма реформа, която ще бъде наложена от висшия разум, спазващ божествения ред и закон. Бог не е белобрад старец, а набор от етични закони, нарушаването на които ще бъде съдено и наказвано безпристрастно и безкомпромисно от висшите сили. Тази година ще бъде година на разплата. Предстои някои политици да платят за греховете си. Най-после! В годината на Петела скромността, честността и самоконтролът ще са ключовите думи при управлението на новия президент на Република България.

Тодорка НИКОЛОВА,в. "НАД 55"