Огромен скандал бушува в Пайнер, твърдят източници в чалга компанията. Напрежението е на макс, а главни действащи лица са няколко от топ звездите на музикалния гигант, които са се обединили срещу Емануела, уточнява ХотАрена. 
Поводът да избухне войната е банален. Преди дни озвучителят на Емануела публикува във Фейсбук страницата си програмата на певицата за месец март. А тя буквално е препълнена с участия.
 

Това е породила огромна завист сред колежките й. Няколко от звездите на Пайнер са звъняла в централа да питат как така и от къде накъде Емануела има повече участия от тях. Оплаквачките вдигнали скандал, че били недооценени, а Емануела силно надценена. Разговорите били на много висок тон, разкриват източници.

Факт е, че към днешна дата Емануела е топ изпълнителката на Пайнер. Джена и Галена родиха и съвсем други са им приоритетите. Преслава отдавна не прави шоу. А Деси Слава се отдала на ударно надебеляване и още малко няма да танцува по сцената, а ще се търкаля.

От другите хитови изпълнителки единствено Анелия има супер актуален хит, а след завръщането си на сцената Мария също прави яки купони в дискотеките.