След като през юли тази година стана ясно, че Алекс Кръстева излиза в майчинство, защото очаква първата си рожба през есента, ето, че вече е нарзял и въпроса кой ще седне в стола й в bTV, пише "Уикенд", цитирани от show.blitz.bg

Един от най-упоритите слухове водят към Галя Щърбева, която преди около година бе уволнена от Нова телевизия, която със сигурност би се чувствала удобно в студиото на "Тази събота и неделя".

Алекс Кръстева, която се оказа и сестра на актрисата и певица Нети Добрева, обяви в края на миналия тв сезон, че е в очакване на първата си рожба.

Вижте как изглежда Галя Щърбева, която гласят за стола на Алекс Кръстева в show.blitz.bg

Всъщност за това Галя Щърбева да попълни екипа за следващите поне две години, колкото по закон е отпуска по майчинство, стоят и дългогодишната й колежка и приятелка Лора Крумова, и Диана Любенова, с която също са много добри приятелки, дори прекарват летата си заедно из родното Черноморие.

Самата Алекс Кръстева пък, преди да влезе в ролята на водещ, дълги години бе репортер в "Тази събота и неделя". Промяната за нея се случи, когато преди 3 години титулярката Мариана Векилска си подаде оставката, за да прави кариера в Брюксел, а малко след това и водещата на "Култ" Петя Дикова излезе в майчинство.