Носителката на титлата "Мис Плейнбой" Светлана Василева - Гонзовица, се похвали с ново гадже. Според запознати палавата плеймейтка гушка милионерски син. Двамата се появиха заедно на конкурса "Мис Плеймейт", който се проведе преди няколко дни в столицата, пише "Телеграф".
Миската бе почетен гост на церемонията по награждаването на новата Мис Плеймейт. След като се качи на сцената, за да връчи наградата на една от подгласничките на Маги Бадер, Светлана Василева бе забелязана да напуска залата в компанията на четирима мъже. Единият от тях е сексапилният Чавдар Иванов. Според информацията, която е отбелязал за себе си младокът, той е текстилен производител, а семейството му има собствен бизнес.
 

По снимките му в "Инстаграм" се забелязва, че от няколко месеца двамата със Светлана Василева са много близки и прекарват доста време заедно. Само преди година Гонзовица се изфука, че е получила предложение за брак навръх Свети Валентин. Няколко месеца по-късно се разбра, че е сгодена за милионера Димитър Тановски, но след участието й в сръбско риалити двамата се разделиха.