Ивана откри сезона. Фолк певицата най-накрая си пусна снимки по бански, на които показа „УАУ” фигура. Изпълнителката демонстрира забележителна физика, а след като отслабна събира погледите непрекъснато, пише struma.bg.
Както е известно, дълго време фолк певицата имаше проблеми с килограмите. Едва напоследък Ивана успя да промени режима си и да се втали. Сега при всяка възможност фолк звездата доволно позира по бански. И демонстрира завидна фигура.
 

„Красива жена“, „Направо си УАУ“, „За теб времето наистина е спряло“, са само част от комплиментите по адрес на певицата в мрежата.“Направо не е за вярване, че имаш голяма дъщеря“, „Страхотна си“, „Това се казва русалка“, коментират други.
 

Самата Ивана продължава да поддържа дискретност около личния си живот, както и какво я е стимулирало да отслабне, но се говори, че нов продукт на растителна основа е допринесъл за новата й фигура. Мнозина не спират да се възхищават на стройната й линия и да я питат как е успяла да я постигне.
Ивана не крие, че имаше здравословни проблеми и премина доста трудности, докато успее да свали килограмите. Сега обаче тя спокойно може да конкурира Глория, или американската поп кралица Бионсе.
 

Междувременно феновете на певицата са във възторг от снимките й от плажа. За първи път от години Ивана рискува да се пусне по бански и да покаже повече плът по тялото си. „Да й завиди човек, че на нейната възраст изглежда толкова добре“, „Невероятна жена. Наистина е великолепна“, сипят още комплименти по адрес на певицата в мрежата.