Натали Трифонова се е заканила да сбъдне най-голямата мечта на любовника си Слави Трифонов, Изкусителната блондинка преди дни отпразнува своя рожден ден, а сега е в трескава подготовка за този на своя нов любим. Утре шоуменът Слави Трифонов ще чукне педесетака, а Натали му е приготвила огромна изненада по този повод, твърди "Таблоид".
Въпреки че е само на 25 години, точно двойно по-млада от водещия, Трифонова е готова да го дари с наследник и да запълни огромната празнота в живота му. Красавицата дори е посещавала гледачка, която й е казала категорично, че догодина ще зачене от Слави и ще му роди син. Тя е толкова сигурна в нейните думи, че дори вече си е наумила да кръсти първата си рожба на татко му.

Семейство Трифонови, както им казват в bTV, явно са успели да постигнат консенсус и имат едни и същи планове за бъдещето. Синоптичката не крие, че е интимна със Слави и дори наскоро се е изпуснала, че двамата усилено работят за дете и са спрели да използват предпазни средства. А дали вече чудото не се е случило и тя пази някой тест за бременност с две чертички, с който да го сюрпризира утре?

Желанието на Натали да става майка на тези години и точно когато кариерата й потръгна е леко съмнително за мнозина, които виждат финансови подбуди в начинанието. Тя обаче категорично отрича тези обвинения и споделя, че просто е влюбена. Най-интересното в случая е, че по неведоми начини синоптичката е успяла да убеди Слави, че му е крайно време да създаде семейство и поколение.

Наскоро Трифонов споделил пред родителите и сестра си, че се е решил да стане татко и се надява това да стане в най-скоро време. Бъдещата майка вероятно ще се сдобие и с така желания от куп родни красавици статус на съпруга на шоумена. Той е разкрил душата и факта, че е стигнал до един извод след всички неуспехи в любовта - семейно гнездо се свива, докато любовта е още бурна, а не след 5-10-15 години.

Слави е решен да стане баща, пък какво ще излезе от любовта им с Натали, само времето ще покаже. От тези думи на сина си, мама Здравка се просълзила и вече няма търпение да стане и баба Здравка.