Те са красиви колкото и едни от най-успешните супермодели, но влизат в светлината на прожекторите поради съвсем друга причина. Повечето от тях имат сериозни професии, преди да изберат тази, която им осигурява запазени места в таблоидите.
Те са красивите половинки на политиците, представени от канала "Най-яките мацки" във Vbox7.com.

На пето място е Карла Бруни. Италианката на 49 години наистина е бивш супер модел, но рязко смени попрището покрай брака си с бившия френски президент Никола Саркози. В нейната биография тя е още и актриса, и певица. мнозина я определят като една от най-лъчезарните жени. В любовния й списък влиза и Доналд Тръмп. 
През 90-те е била един от най-високоплатените супер модели. 

На четвърто място е Рания ал-Ясин - кралицата на Йордания и съпруга на Абдула Втори, крал на Йордания. Описвана е като една от най-властните жени. 46-годишната красавица от палестински произход е много уважавана в родината си. 

Преди нея се нарежда Елизабет Касиник (Elizabeth Kucinich) - тя е като червенокоса английска роза. Нейният мъж е Денис Касиник (Dennis Kucinich) член на камарата на представителите на САЩ. Разликата между красивата англичанка и американеца е 31 години. 

На почетното второ място е подредена Биана Голодрига. Тя е една от най-горещите журналисти под 40 години, родена е в Молдова. Специализирала е бизнес и икономика, а мъжът й e бившият вече началник на Административно-бюджетното управление на Белия дом в кабинета на Барак Обама.

На първо място е поставена Мишел Обама - според всички класации тя е най-красивата първа дама.
По професия е адвокат, а за модните диктатори тя е пример за модна икона.

 

Източник: vesti.bg