Кой не помни култовите руси тризначки от "Биг Брадър" - Вяра, Надежда и Любов, които както БЛИЦ вече ви показа, са тотално неразпознаваеми към днешна дата. 

Е, вече в ефира на Нова телевизия грейват нови три сестри. Те са част от риалитито "Игри на волята", а бомбата бе огласена от водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които с подигравателна усмивка сервираха "благата вест". 

Всъщност не става въпрос за истински тризначки. След като участничката от отбора на приключенците - Паулина, успя да затрие козичките Моли и Доли, след намирането им от продукцията решиха да делегират изцяло грижите за тях на нея и дори обявиха, че без значение на коя територия се намира Поли, то двете й посестрими ще се движат плътно с нея. 

По време на последния епизод Моли беше цялата в кал и след укори от страна на русата си покровителка, реши демонстративно да се изака пред входа на рибарската колибка на съотборниците й. 

Естествено колажите по темата за новите тризначки заваляха из мрежата и вече са хит:
 Ние не се наемаме да решим кое трио е по-култово - това от "Биг Брадър" или от "Игри на волята". Ще оставим избора на вас.