Бивша тайландска порно звезда, която се омъжи за възрастен милионер от САЩ, сега е подала документи за развод и планира да си сложи нов чифт силиконови цици, за да се завърне с гръм и трясък в индустрията.

През 2012 година азиатската красавица, 31-годишната Нонг Нат, се реши да прекрати участията си във филмите за възрастни и да приеме будизма в името на своя любим – 72-годишният Харолд Нелсън. Миналата седмица обаче Нат сложи край на брака си с провокативно видео в мрежата, на което тя си взима „секси душ”. После тя обяви плановете си да си сложи чифт силиконови гърди и да започне да си търси работа.
 
В миналото Нас се е оплаквала, че двойката не прави никакъв секс, защото тя се страхува, че Нелсан ще получи инфаркт в спалнята. Едрогърдата Нат, чието истинско име е Наткеджсарин Чайчалимпо, намекна, че разводът не е по взаимно съгласие. „Аз и Харолд сме разделени. Той не иска развод, но аз подадох документите. Много хора ми завиждат, че имам богат съпруг. Трудно се справях с това. Сега ще си направя корекция на гърдите. Това ще ми помогне за работата. Няма да правя филми за възрастни. Това бе нещо, което правех като млада. Но се завръщам към голите снимки. Имам уредена сделка със списание и ангажименти за секси шоута. Имам вече достатъчно диаманти и пари. Не искам да работя, но трябва някак си да се издържам”, сподели тя.

Превод и редакция: БЛИЦ