Дъщерята на Зуека категорично отказа да присъства на сватбата му. 18-годишната Девина, която е от връзката на комика с режисьорката Нина Димитрова, се чувства предадена от татко си, твърди в. "Уикенд".
Както е известно в гилдията, Васил Василев заряза семейството си, след като се залюби с Анна Вичева, в труден за всички период. От новата си връзка комика има син.
 

И макар да се опита да запази в пълна тайна датата на сватбата си, тя се превърна в едно от най-обсъжданите събития през последните дни. Актьорът планираше сватбата да е напролет, но тъй като Димитър Рачков го издаде в предаването "Комбина", планираният брой гости се утроил. 

Докато сватбеното тържество беше в разгара си в медиите се появиха първи фотоси от събитието. Певецът Любо Киров, който също бе сред поканените, публикува снимки от сватбения купон и така разкри, че Зуека вече се е оженил. Това е втора сватба за комика и поради тази причина той не желаел да се шуми покрай нея. 

Малцина знаят, че той никога не е сключвал брак с майката на Девина. Двамата живяха на семейни начала в продължение на 20 години. Зад гърба си Зуека има един неуспешен и краткотраен брак със своята колежка Румяна Узунова, която водеше предаването „На четири очи” преди появата на Цветанка Ризова.