"Много странно се стекоха обстоятелствата. Първите ми симптоми бяха температура и всеобща отпадналост. Веднага аз и мъжът ми си направихме тестово". Това заяви в ефира на Нова телевизия актрисата Йоанна Темелкова. Тя е и мъжът й са болни от коронавирус. 

"Вероятно мъжът ми е донесъл вируса от театъра. Истината е, че няма да разбера никога. Странното беше, че ние сме от среднотежките случаи, което означава, че сме погълнали доста голямо количество вирус.

Първите дни не си ги спомням съзнателно, толкова беше болезнено. Това, което споделям, не трябва да паникьосва хората, всеки организъм е много различен. 

Аз съм от хората, които водят здравословен начин на живот и въпреки това преминавам все още доста неприятно. Хората трябва да са много внимателни и да се пазят", подчерта Темелкова.

"Симптомите на мен и мъжа ми бяха различни. При него нямаш болки в мускулите и тялото, а мен, ако искайте ми вярвайте, даже и зъбите ме боляха. 

Не мога да повярвам, че все още има хора, които не вярват в това нещо. Има го и е ужасяващо - боледувала съм през живота си, но по този начин да чувствам тялото си като друго, сякаш друг живее вътре, досега не съм изпитвала", разказа още тя.