Влюбен до уши мъж направи предложение на приятелката си още на първата среща. Съвсем скоро обаче тя го разочарова толкова много, че се озова с инфаркт в болницата. 

Тайландецът Таксин разказва своята история в един от местните сайтове за запознанства. Той решава да сподели горчивия си опит, за да предпази много други като него от подобно разочарование. 

Преди шест месеца Таксин започнал да си пише с момиче на име Рани. Красавицата го очаровала с нежното си лице, големи очи, учтивост и скромност във възгледите си за връзките. 

7 неща, които не трябва да подарявате на любимия, ако не искате да го загубите

След дълги разговори в мрежата, той решил да се срещне с мистериозната дама, която живеела на другия край на страната. 

На първата им среща тя се появила с разкошна вечерна рокля. Таксин бил поразен от външността й и до края на вечерта й направил предложение за брак. Рани му казала, че й трябва известно време, за да помисли.

След прекрасната вечер Таксин се върнал вкъщи. Двамата отново започнали да си пишат. До деня, в който Рани по погрешка не включила камерата на компютъра си. 

Таксин видял любимата си без грим и закрещял от ужас. Видяното го накарало да изпадне в такъв шок, че бил приет в болница със съмнение за инфаркт. 

Какво в прекрасната Рани ужасило влюбения до уши мъж, четете в jenata.blitz.bg.