Компанията "Инса Ойл" отвори първа бензиностанция в София, съобщиха от дружеството. Обектът се намира на бул. Цариградско шосе 62, на разклона за "Младост" в посока изхода на София.
 
Комуникативните локации, качествените горива и доброто обслужване, както и запазеният модерен стил, съчетан с уютен интериор, превръщат бензиностанциите Insa Oil в предпочитана локация за зареждане или срещи с приятели.

 
С акцент към високото качество на горивата на добри цени и доброто обслужване, бензиностанции Insa Oil вдигат нивото на петролния канал в България, като следват световните тенденции и превръщат всеки свой обект в едно различно място, разбиващо представите за бензиностанция.

Голямото разнообразие от напитки и храни,приготвени на място, както и удобният паркинг правят всяка бензиностанция с марка INSA OIL предпочитано място за бързо кафе с фреш или следобедно капучино с колеги.

Веригата бензиностанции INSA OIL е резултат от дългогодишен опит в производството, разработката и мениджмънта на петролни продукти, както и отлично изградената логистика и добрия имидж на всички марки от групата ИНСА.