При закупуване на десетте основни хранителни продукти на промоция потребителите спестяват общо 18 лева. Това изчислиха от търговската верига „Кауфланд“ в отговор на запитване от „Телеграф“. Става въпрос за брашно, захар, олио, картофи, хляб, домати, сирене, прясно мляко, масло и кайма.

От компанията обясняват, че логиката при организиране на намаленията е свързана с търсенето и спецификата на конкретния момент – например празници, сезони и т.н.

Само от предложенията в брошурата от последната седмица за пазар на ключови артикули от т. нар. пазарска кошница се спестяват около 25 лв. на всеки 100 от най-важните стоки за всяко едно домакинство.

Препарати

С 20% по-евтино ще ни излезе пролетното почистване тази година, ако си набавим всичко необходимо до 26 март от най-голямата верига. Предложенията им са двуседмични и обхващат над 200 подбрани продукта за бързо, лесно и достъпно във всяко едно отношение пролетно почистване.

От компанията са събрали широк набор от уреди и препарати за почистване, с които може да заблестят и най-трудно достъпните места – включително препарати за почистване на печки, фурни, барбекюта и въобще за всичко в кухнята и останалите помещения.

Бонуси

Намаленията не са рядкост за веригата, напротив. Средният процент на отстъпките в брошурата е над 25%, като за отделни групови артикули той може да достигне и до 50%.

Използването на Kaufland Card при всяко пазаруване пък предоставя допълнителни предимства като седмични оферти, точки за лоялност, персонални купони и игри с награди, както и отстъпки за услуги и продукти извън хипермаркетите на веригата. Картата е достъпна в два варианта – такава, която може да бъде издадена във всеки хипермаркет, и дигитална, която може да бъде изтеглена от приложението на Kaufland.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук