Летище Мюнхен е едно от най-успешно развиващите се летища в света и е най-големият работодател в региона, осигурявайки заетост на над 10 хиляди служители. Сега и вие имате уникалната възможност да станете част от семейството на AeroGround. AeroGround Flughafen München GmbH търси нови служители, които да отговарят за обслужване на самолети и обработка на багаж.

Компанията е 100% инвестиционно дружество на Летище Мюнхен (Flughafen München GmbH) и е лидер на пазара в сферата на пътническите услуги. Служители на компанията споделят, че всеки работен ден за тях е разнообразен и интригуващ. Това е и причината те да определят Летище Мюнхен като най-прекрасната работна среда и най-вълнуващото работно място в света.

Ето защо, ако говорите немски език (необходимо е ниво А2, сертификат не се изисква), ви каним да участвате в Дни на отворените врати на 21-ви и 22-ри април в хотел „ЕКСПО“ в София от 9:00 часа. Ще имате възможност да се запознаете с културата на компанията и да почерпите от опита на служителите в презентационен формат. Ще получите и допълнителна информация за отворените позиции за работа.

Презентациите ще бъдат в 9:00 ч., 11:00 ч., 13:00 ч. и 16:00 ч. След всяка презентация кандидатите за работа ще могат да се явят на интервю с представители на AeroGround и да кандидатстват за желаната позиция веднага.

За кандидати от страната е организиран и безплатен транспорт от Плевен, Пловдив, Сливен, Хасково и Шумен. Поради ограничения брой места регистрацията за събитието е задължителна. За да се регистрирате, е необходимо да изпратите три имена на [email protected]

Повече информация за условията и работните позиции можете да намерите тук, а на страницата на събитието във Facebook можете да следите за актуални новини по темата.

Очакваме ви на 21-ви и 22-ри април в хотел Експо в София и нека Мюнхен бъде вашата нова дестинация!

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук