Бум на жилищните кредити въпреки пандемията, показаха последните данни. Въпреки притесненията за икономическа криза, българите теглят заеми за жилища. И като че ли покупката на собствен дом сега, в условията на пандемия, става още по-важна и от преди, предава Нова тв. 

Какви ще са цените на имотите и как COVID-19 променя изискванията ни за жилище? Кои са най-търсените имоти? В кои квартали? И как ще се променя пазара?  Отговорите на тези въпроси даде Пламен Русев, организатор на форум за недвижими имоти, който ще се проведе виртуално от 3-5 декември и в който се очаква да се включат над 30 000 души.


7 грешки при ремонта на кухнята

„Това е платформа, която създадохме, за да посрещнем проблемите на новото време, в което живеем. В момента тази платформа е най-голямата в света. Актуализираме стотици събития в цял свят. Вече над 25 години говорим за това, как технологиите дават конкурентно предимство”, каза той.

Русев е решил да дари платформата на организаторите, за да може в ситуация на пандемия хората да говорят във виртуални стаи за бизнес, инвестиции, недвижими имоти.

3 видни български архитекти

„На форума ще отговорим как цената се влияе от чистия въздух в района, как ще изглежда офисът на бъдещето.

Офиси ще има, защото сме хора и имаме нужда от социализация. Хората започнаха да си мислят, че вече ще живеем само през екрана. Разбира се, че не е така. Промяна в офисите обаче ще има и тя е насочена към опазване на здравето”, обясни той.