Едно от важните събития в България е съобщението, че електричната енергия ще поскъпне още тази година, както и през следващата.

Според изявленията причината за поскъпването на тока е влошаването на икономическата структура и нуждата от реконструкция на инфраструктурата на електропреносната мрежа.

Освен това съобщиха, че скоро ще бъде въведена забрана за вноса на енергоспестяващи устройства включително и на пакета Tesla Saver ECO. Това решение е взето, тъй като този тип уреди не са достатъчно тествани в електропреносната мрежа.

Представителят на дистрибутора на този пакет коментира кратко: "Да, вносът на енергоспестяващи пакети наистина ще бъде преустановен."


 Гражданите отново са на загуба
Гражданите вече свикнаха с постоянното поскъпване на тока от година на година. Впрочем това, което най-много засегна потребителите е забраната на вноса на енергоспестяващи пакети, на които всеки гражданин има право.

По този начин висшестоящите се опитват по всякакъв възможен начин да лишат гражданите от един реален начин за енегоспестяване. Сега възникват различни въпроси: Колко ще скочат сметките, как ще изкараме месеца и има ли смисъл да живеем в мрак?

Заплатите на по-голямата част от населението не са достатъчно високи, за да покрият всички сметки. Ако цената на тока продължи да расте, ще се натъкнем на голям проблем. Затова въвеждането на забраната за внос е голям удар за гражданите.


Защо са забранени енергоспестяващите пакети?

С напредването на технологията започнаха да се появяват най-различни уреди, предназначени да пестят енергия. Те се базират на оптимизацията на потреблението на електроенергията и стабилизането на напрежението. Освен това подобряват захранването на ел. уредите. Всичко това по някакъв начин повлиява и намалява на потреблението на електроенергия.

Те ви позволяват да намалите сметките и да спестите стотици, ако не и хиляди лева годишно. Един от тях е и пакетът Tesla Saver ECO. С този пакет може да ползвате колкото искате електроенергия без да се притеснявате за цената на ел. енергията. Благодарение на него вече не се налага да живеете в мрак. Нито ще трябва да търчите в дома си и да гасите кухненските апарати, които ползвате само, за да спестите няколко лева.

А защо тогава трябва да се забраняват подобни пакети, които могат да помогнат на населението? Защо? Отговорът е ясен за всички – заради ползите, които извличат от това други лица. Ако вие разберете колко полезни могат да бъдат тези уреди, приходите на енергодистрибуторите ще намалеят драстично. По-малкото изразходване значи по-малко разходи, което автоматично значи, че дистрибуторите са на загуба, а те не могат да си го позволят.


Какво е Tesla Saver ECO?

Tesla Saver ECO е пакет за енергоспестяване, който стана много популярен в Европа, където населението е просто въодушевено от това 2 в 1 решение за енергоспестяване.

Базиран е на иновативна и революционарна енергоспестяваща технология, която е измислена така, че да намали потреблението и до 50%. Напълно е легане и всеки може да го ползва където и да е – в домакинството, в офиса, ресторанта или в някой друг бизнес обект.

Устройството от пакета, се включва в контакт вкъщи или в офиса и нормализира работата на ел. мрежата, намалявайки натоварването като премахва реактивния компонент, тоест напразната енергия, която е непотребна, но харчи ток.

По този начин се ползва само активната енергия, уредите харчат по-малко ток и в комбинация с програмата от пакета се пести до 61,3% от електроенергията.

В България това устройство, което е в комплект с програма, се появи в средата на 2016-та година, а стана популярно и сред специалистите – инженери, електротехници, работници по поддръжка. Голяма част от обикновените хора не знаят за този пакет заради забраната да бъде рекламирано.

Тази забрана до голяма степен е в ползва на всички онези, които пълнят джобовете си, благодарение на високите сметки за ток, но не и за гражданите. Впрочм сега е точното време да кажем СТОП! Спрете тяхното забогатяване за ваша сметка. Намалете високите сметки за ток с помощта на Tesla Saver ECO пакет. Повече никога няма да ви се налага да плащате повече отколкото сте изразходвали.


Как да спестим с новите цени на тока?

Разбира се, след като забраната за внос на енергоспестяващи устройства влезе в сила, Tesla Saver ECO пакет няма да бъде спрян от продажба напълно, но цената му ще скочи няколко пъти!

В момента може да купите това енергоспестяващо решение на ниска цена, но скоро тя ще се покачи 4-5 пъти. Разочароващи новини...
Ето защо, ако все още нямате Tesla Saver ECO пакет в дома или офиса си, е време да го купите преди цената му да скочи многократно. Ще имате двойна полза – ще спестите от покупката на самия пакет и ще намалите сметките за ток до 2 пъти. Така поскъпването на тока няма да направи пролука в домашния ви бюджет.

Всичко, което трябва да направите е да следвате упътванията, включени към пакета, и вашите сметки ще започнат да намаляват. С Tesla Saver ECO пакет ще спестите максимално ел.енергия. По този начин ще запазите ел. уредите в дома ви и ще удължите живота им.

Енергоспестяването е важно и поради още една причина, а това е че повлиява върху чистотата на природата. По-малкото потребление на ел. енергия значи по-чиста и зелена планета. Затова поръчайте Tesla Saver ECO пакет и дайте своя принос за по-чиста планета.

Сега с усмивка ще взимате сметките за ток и всеки път ще се изненадвате, когато видите колко сте спестили. След година или след няколко месеца спестените пари ще ви бъдат достатъчни, за да си позволите но телевизор, някой друг кухненски уред или хубава семейна почивка.
 


СПЕЦИАЛНО НАМАЛЕНИЕ САМО ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ: Днес е късметлийският ви ден, ако сте решили да намалите сметките за ток. Производителят предлага само за нашите читатели 50% намаление, което важи САМО ДНЕС!

ликнете тук и грабнете Tesla Saver ECO пакет, с чиято помощ ще спестите от парите, които давате за ток!

ЗАБЕЛЕЖКА: Количествата са ограничени, така че побързайте да поръчате!