20-годишната Полина Лобанова, която тази сутрин бе открита мъртва в банята, е била фенка на голите фотосесии. В акаунта й в социалната мрежа на голяма част от снимките хубавицата показва татуси и съблазнява последователите си с голото си тяло.  

Както БЛИЦ съобщи, бившата участничка от хитовото руско телевизионно шоу „Дом” бе открита мъртва. Тъжната вест бе съобщена от сестра й Василиса.„Случи се в Москва, нищо не предвещаваше тази трагедия. Много ми е тежко да говоря сега”, коментира момичето пред журналисти.„Сутринта ми се обадиха от полицията. Първоначално си помислих, че се шегуват с мен. Дадоха ми адрес, на който да отида”, добавя Василиса.Полина е открита в безсъзнание във ваната на гаджето си - 19-годишния татуист Иван.Според някои информации, на Полина й станало лошо в клуба, в който купонясвала и приятелят й я откарал в дома си.Според друга информация, двамата се прибрали от нощното заведение около 7 часа сутринта, където били откраднали телефоните им. Полина отишла да си полегне в спалнята. Приятелят и компанията му се намирали в дневната. След известно време те чули странни звуци. Влизайки в стаята, те видели, че на младото момиче му е лошо, извикали спешна помощ, но лекарите не успели да спасят живота й. 

Причината за кончината й ще стане ясна след аутопсия, но запознати предполагат, че Полина може да е издъхнала от свръхдоза. На 1 юли Полина навърши 20 години. В мрежата тя постна снимка от ресторанта и написа, че това е била най-хубавата вечер в живота й.

Часове преди смъртта си тя  е публикувала в Инстаграм няколко видеа от предишната вечер. На тях тя се забавлява с приятелка в ресторант. Двете красавици се чудят къде да отидат – на кино или да пият текила някъде навън.Това не е първата участничка от предаването, която си отива без време. В средата на миналия месец почина друго колоритно момиче – 24-годишната Анастасия Тарасюк. Тя падна от прозореца на 19-етаж на сграда в елитен московски комплекс и издъхна на място.
 

От получените травми лицето й било обезобразено и тъй като била по домашни дрехи, първоначално я сбъркали с домашна помощничка.Разследващите не изключват да става дума за нещастен случай. Версията за убийство не се потвърждава.

Според някои данни, Анастасия е имала проблеми с алкохола и наркотиците. В последно време била в депресия.Малко преди да загине трагично, Анастасия е получавала заплахи за живота си. В началото на май в Инстаграм се появило страховито предупреждение по неин адрес „Смъртта те чака”.Бившият приятел на 24-годишната красавица твърди, че тя е работела като модел за ескорт.

Превод: БЛИЦ