32-годишният Слави Миладинов помете 7 спрели автомобила в събота вечер в столичния квартал "Люлин". Разследващите органи обявиха, че той е бил под въздействието на наркотици.

"Завъртях се с превишена скорост. Предишната вечер бях употребил амбефетамин, така че произшествието не е под въздействието, а след употребата на наркотици. Не съм бил под въздействието на наркотиците в този момент. Съжалявам за колите на хората. Няма какво повече да кажа, не мога да направя нищо по въпроса, вече съм го извършил", каза той в ефира на "Нова телевизия".

Дрогиран с над 40 акта помете 7 коли в София

Репортерката го попита дали е вярно, че има 41 наказателни постановления, а той каза: "Да, но са платени. Да, твърде много са, ама съм бил куриер и са били служебни всичките". Тук журналистака му зададе въпрос: "Тоест, заради работата си сте нарушавали закона?", а Миладинов отговори с усмивка: "Да, защото съм пич".

Ето какъв страшен погром оставил след себе си дрогираният шофьор, отнесъл 7 коли (ВИДЕО)

В конкретния случай, нарушението е направено с личния му автомобил. Той разкри, че е поднесъл заради това, че е имал лоши гуми, а и настилката е била мокра.

"Виновен съм, чувствам се зле, защото нанесох щети на хора, които нямам нищо общо. За употребата на наркотици - нямаше да мога да изкарам, иначе щях да съм заспал отдавна. Употребил съм, но това са неща, които не засягат други хора. Имах си лични проблеми. Да, наясно съм, че можеше да се случи и нещо лошо, заради което можехме и да не си говорим сега", завърши Миладинов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!