Две жени пребиха общия си любовник, след като им направил предложение да направят тройка. 39-годишният Димитър се опитал да помири официалната си приятелка и любовницата си след спор между двете. Тримата си организирали обилна почерпка с алкохол. Вместо да се уреди с двете едновременно обаче, получил удар с бутилка по главата.
Ядосаните жени набили приятеля си, след като му окървавили главата, извикали линейка, която го откарала в “Пирогов”, пише в. “Експрес”.

Димитър живеел на семейни начала с едната жена. С другата пък се срещал периодично в нейното жилище или по хотелски стаи. Двете обаче разбрали една за друга, след като “съпругата” прихванала sms от съперницата си. Тя побесняла и веднага я потърсила, за да иска обяснение. Поканила опонентката си на среща, за която обаче разбрал и Димитър, също от sms. Докато двете дами разговаряли в заведение в “Люлин”, той пристигнал и се включил в “дружеската беседа”. Около полунощ около тройката витаело алкохолно опиянение и по предложение на Димитър тримата се преместили в апартамента му. Пред лекарите, които обработили раните му, пребитият мъж разказал, че се надявал на тройка с двете жени. Разпалени от алкохола обаче, дамите започнали да го нападат.

Вместо да се карат една с друга те били обединени от женска солидарност и се нахвърлили върху общия мъж. Започнали да го скубят, щипят и ритат. Накрая му ударили главата с бутилка. От раната рукнала кръв и чак тогава жените повикали линейка. /БЛИЦ