Трима фенове на Левски са потърсили медицинска помощ в Пирогов, след въргала между фенове и последвалите сблъсъци с полицията. И тримата са изписани за домашно лечение. 17-годишният Ангел е с контузии по крака и лявото рамо. Неговият връстник Адриан е наранен в левия крак и лявата ръка, а 19-годишният Мартин в наранен в тила, съобщават от "Пирогов".
Група от над 300 футболни запалянковци нападна полицейски служители снощи след мача между Левски и Жилина (Словакия), съобщиха от пресцентъра на МВР. Полицаите, охранявали мача, са нападнати със стъклени бутилки, камъни, дъски и греди от счупени пейки. Пострадали са шестима полицаи. На тях им е оказана първа медицинска помощ и са откарани във ВМА.
Сблъсъкът възникна около 10 минути след края на футболната срещата между Левски и Жилина (Словакия) в парка до стадион “Георги Аспарухов”, завършила със загуба на сините. По време на боя феновете са изпочупили три служебни полицейски коли, изкъртили са и страничните огледала на четири паркирани в района автомобила. В мелето пострадаха трима футболни фенове. Трима от побойниците са задържани. /БЛИЦ