Искам убиецът на Юлия да застане пред дъщеря ми ида каже защо майка ѝ е мъртва. Така съпругът на Юлия призова всеки, който има информация за инцидента да я сподели, предава Нова тв. 

В края на миналата седмица младата жена почина, след като бе блъсната от два автомобила в рамките на няколко минути. 


Шофьорът, който пръв я блъснал, още се издирва. Няма свидетели на случилото се, освен разказа на таксиметров шофьор, който е оставил на мястото на инцидента, но потеглил, както и показанията на втория водач, който ударил жената малко преди да издъхне.

Юлия Ангелова е починала след множество травми. Тя е майка на 9-годишно момиче. Цветелин Цеков е баща на детето и неин бивш съпруг. Той е полицай и смята да търси истината докрай за смъртта на майката на детето му. 

Смразяваща кръвта версия за смъртта на 34 г. Юлия край Созопол СНИМКИ

"На 26 сутринта ми се обади брат ѝ, много рано. Каза ми, че сестра му е починала. Обади ми се на мене, защото знае, че и аз съм полицай. Каза ми, че е блъсната от един автомобил, след това от втори автомобил. Бях доста изумен, да тръгне пеша през нощта не е в неин стил. Тя не е такъв човек", каза Цеков. 

Той отрича написаното за инцидента в медиите, и че жената е нямала пари да си плати таксито. 

"Това, което се изписва това, не е вярно. Имала е пари в нея. Слизането от таксито е имало друга причина, но не мога да я коментирам.

Там където се е случило е прав участък, около километър. Тя беше 184 висока жена, била е с бяла рокля. Минахме през мястото, аз лично си направих труда да засека, времето за реакция е била не по-малко от 30-40 секунди. Шофьорът също е имал толкова време. 

Това, което ми беше казано на мене е, че вторият човек, който удря, е третият автомобил в колона. Двата автомобила са правили маневра, той е се е загледал, а когато я е видял, не е могъл да реагира", разказва за инцидента Цеков. 

Припомняме, че първият автомобил, прегазил Юлия, все още не е установен. 

"Вторият се обажда на 112. Първият е избягал. Не се знае какъв е автомобилът. Не се знае, дали е имало друго хора. 

Нямам думи как да кажа. Как се поднася такава новина на 9 годишно дете?

Плановете бяха те да отидат двете. Дъщерята обаче каза, че не ѝ се ходи с майка ѝ и остана при нас. 24 часа мислих как да ѝ го кажа. Много ми беше тежко. Да погледнеш в очите ѝ и да кажеш, че е станал инцидент, че не е в болница. Да ѝ кажеш, че тя е починала. Не мога да го опиша. Не знам този човек с квака съвест спи. 

Защо не се обади, защо не спря, защо не оказа помощ? Ми, ако е била жива? Защо сега не се покаже, не си понесе отговорността. Да каже, че е сбъркал. Никой няма да го обеси за тази работа. Днеска ѝ беше погребението, дъщеря ми искаше да присъства". разкри Цеков. 

Първа СНИМКА на Юлия, намерила смъртта си край Созопол, оставя сираче 13 г. момиче

Съкрушеният баща сподели желание на дъщеря си, за което тя го помолила на гроба на майка си. 

"Тя ме помоли следното: Когато бъде хванат ще ме заведеш ли при него, за да питам какво той направи с мама и защо? Как да ѝ отговоря? 

Всеки нормален човек ще спре, ще се обади, ще направи нещо. Жената е била 184 висока с бяла рокля. Не е възможно да не я е видял. Убеден съм, че е имало начин да я избегне. Защо не е спрял, обадил, да окаже помощ? Защо се крие? Това искам да разбера. 

Не ми е много мъжка постъпка, да не спреш, и накрая да се криеш. Подозирам, че е мъж. жените са с друга психика и поне биха спрели. Няма как да не е усетил удара. Защо? От страх - така го разбирам", каза Цеков. 

Цеков коментира и версията, според която жената е слезнала на пътя от таксито, защото ѝ били свършили парите. 

"Това, което четох и аз, и ми беше предадено е, че той (таксиметровият шофьор) е казал, че тя му е казала, че има само с 20 лв и когато апаратът стигне тази сума, той е трябвало да спре. След това, да я свалиш на средата на нищото. Той казва, че тя му се развикала държала се е агресивно. Този човек смени версията пет пъти. Един път казва едно, друг път казва друго", каза опечаленият бивш съпруг. 

Ще търся отговорност на всички, които са виновни. Може и да ми е бивша съпруга, но ние бяхме приятели, бе категоричен Цеков.