"Дълбоко съжалявам за това, което се е случило с моята клиентка миналата събота през нощта. Разговарям с Вас с чиста съвест и с мисълта, че имам две деца. Съжалявам за това, че тази жена оставя момиченце сираче, но аз наистина нямам вина и държа да се знае. Ще ви кажа това, което разказах и на полицаите в неделя", това заяви Пламен Милков, таксиметров шофьор вече десети сезон на пиацата в Стария град в Созопол. 

Около полунощ в събота срещу неделя Пламен бил трета кола на пиацата, когато при него влязла висока жена с къдрава черна коса. Изглеждала превъзбудена, казала, че пътува за Арапя, след което запитала колко ще й струва, защото имала само 20 лева.


"Тарифата на всички таксиметрови шофьори на тази пиаца е една и съща – 2 лева дневна и 2,50 лв. нощна. Първоначално ми се стори, че тя каза Аркутино, тъй като не беше особено адекватна. Казах си наум: Дори и до Аркутино това е голямо разстояние, а 20 лева няма да й стигнат дори за 10 км.

След което осъзнах, че Арапя е доста по-далеч от Аркутино, но тя вече се беше настанила и настояваше да й пусна радио Рок 1, при това много високо. Нагласих радиостанцията и й пуснах музика.

Имал съм всякакви клиенти през годините. В това време млад мъж отвори вратата и опита нещо да й каже. Тя излезе, той сякаш й подаваше нещо, но тя не го вземаше, след което отново седна на седалката и каза: "Поемаме, ще караш толкова, колкото пари имам и ще спреш, където ти кажа", спомня си таксиметровия шофьор.

Минути преди това Юлия се е разделила с него и Натали в Джини бар, намиращ се на около 200 м на Централния плаж срещу пиацата на Стария град.


Нощно време такситата на пиацата излизат в обратна посока на дневната, Пламен е бил трета кола и няма обяснение защо Юлия е подминала първите две

Явно Пламен е останал с впечатление, че младият мъж й е дал пари, за да се придвижи. Той отново надул радиото и тръгнали в посока към главния път за Приморско.

"Казах й, че ще пусна брояча, че 1 км струва 2,5 лева. Бяхме излезли на главния път и броячът стана 18 лева. Изведнъж тя каза: "Спри веднага, слизам тук!". В този участък обаче нямаше никакви отбивки и казах: "Госпожо, не мога да Ви спра тук, защото ще бъдете в опасност, нека се придвижим малко напред, за да избера подходящо място".

Първа СНИМКА на колата, прегазила 34 г. Юлия на пътя за Созопол

Тя започна да крещи, да ме псува и да настоява веднага да спра. Изминахме още около 1 км, чудех се какво да я правя. Стисках зъби. Едва когато намерих подходяща отбивка, на която може да спре цял автобус, аз спрях, броячът вече беше на 22 лева.

Тя остави парите и настоя да излезе. Видях, че се олюлява и й казах: "Мадам, моля ви върнете се в таксито". Молбата ми беше посрещната с мощен среден пръст и още по-грозна псувня, при което тя излезе почти по средата на лентата – минаваха автомобили, а аз продължавах да й викам да се върне в таксито, защото ще я блъсне кола.

Смразяваща кръвта версия за смъртта на 34 г. Юлия край Созопол СНИМКИ

"Жената продължаваше да сипе обиди и не пожела да се върне. Смятах да я оставя обратно в центъра на Созопол, така и така се връщах на пиацата. Кажете ми Вие на мое място можете ли да вземете на ръце една доста по-висока от мен жена и да я вкарате обратно в колата. Написаха се всякакви небивалици – в това число, че може би съм искал секс.

Това не беше мой тип жена, а и аз си имам жена, гледам си и двете деца, изкарвам си прехраната честно. Според мен, след като аз съм се върнал обратно, тя е продължила да върви почти по средата на дясната лента, но не можех нищо повече да направя за нея. Аз съм само свидетел и съм разказал всичко едно към едно", заяви шофьорът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!