Загиналият в мелето на магистрала "Тракия" Ивайло Минчев е собственик на голяма фирма за селскостопанска техника. Той и приятелката му Северина Коралска пътуваха с "Aуди" в посока София, когато ги връхлетя тежкотоварен камион с латвийска регистрация. При удара двамата загинаха на място.

Компанията на Минчев притежава представителства в четири града. "Агротехники ЕООД" е една от водещите фирми за подобен вид техника у нас. Аудито, което Ивайло е шофирал, е било регистрирано на фирмата, пише TrafficNews.bg.

Преди да се вреже в лекия автомобил на Ивайло и Северина, камионът е блъснал аварийна количка за ремонт. След удара преминал през мантинелата и така се стигнало до фаталния сблъсък.
На място загиват шофьора и девойката, а водача на ТИР-а е откаран в болница. Той е 28 годишен украинец и е с множество натъртвания.Северина, която е на 33 години, е била бременна в седмия месец.
Северина, която е на 33 години, е била бременна в седмия месец.

Северина, която е на 33 години, е била бременна в седмия месец. 

След трагедията профилите на приятелите им бяха изпълнени със съболезнователни послания. Профилните снимки бяха заменени с черни флагчета или чисто черни снимки.

Младата двойка е обичала да пътува и да се забавлява със свои приятели.  Посещавали са екзотични и интересни места както у нас, така и в чужбина.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ