Световноизвестният изпълнител Фарел Уилямс почете паметта на своята добра приятелка Лиа Лабел в пост в Instagram. Певицата, чийто родители са известни български музиканти, загина при жестока катастрофа в Лос Анджелис.
Фарел написа в Инстаграм: "@leahlabelle, духът ти беше точно като гласа ти: красив. Мигове като този ни оставят с толкова много въпроси. Това, което не подлагам на съмнение, е колко много ти обичаше Бог, колко много обичаше своя партньор в живота и къде се намирате в момента. Пей, сестро, пей!"

Както БЛИЦ съобщи, 31-годишната Лиа загина в страшна катастрофа заедно със супруга си Ресуал Бътлър, който беше баскетболист в НБА. Според разследващите, 38-годишният Бътлър изгубил контрол над джипа си Рейндж Роувър, минал пред автомат на паркинг и се разбил в стена в Студио Сити, предградие на Лос Анджелис.
 

Лиа е дъщеря на наши музиканти от популярни групи - Анастасия Бинчева–Сия от "Тоника" и Трошан Владовски, китарист и вокал на някогашните „Сребърните гривни” и брат на друг популярен изпълнител – Чочо Владовски. Родена е в Канада. Тя участва в третото издание на American idol - едва 16-годишна достига до финал. Учи в музикално училище в Бостън и продължава да се развива като певица.
 
Записва дебютният си самостоятелен албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings заедно с едни от най-големите съвременни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс.