Жена разказва за ужаса, който преживя, след като е била подмамена от глутница кучета динго в рудник в Пилбара, Западна Австралия. Това предадоха местни медии.
Деб Рундъл, на 54 години, има ужасни рани на крака и е нахапана почти навсякъде по тялото й, с изключение на лицето, след като три кучета динго се появили в мината, където работи.

Жената била на обяд на място, определено като безопасно за хранене, когато животните били привлечени от сандвича й със салата. Атаката започнала, след като жената забелязала, че едно малко куче динго взело телефона й и една салфетка и си тръгнало. Тя последвала животното и тогава осъзнала, че общо три кучета динго се взират в нея. Жената се опитала да се отдръпне, но те я притиснали и започнали да разкъсват плътта на крака и глезена й до костта.
 "Погледнах надолу и си помислих: "О, мога ли да умра? Ще ме повалят ли", споделя Деб и добавя, че навсякъде имало кръв. 

54-годишната жена крещяла около 10 минути, преди да пристигне помощ.
 Сега тя се възстановява в болница и е благодарна, че е жива. Раните на г-жа Рундъл биха могли да бъдат много по-лоши. Тя ще претърпи микроваскуларна реконструкция в сряда, за да спаси крака си. 

Хирурзите ще вземат кожа, както и вена и артерия от гръдния й кош. След това те ще ги прикрепят към вената и артерията в крака, за да поддържат тъканта жива.

Жената каза, че дължи живота си на колегите си и им е много благодарна, че са й помогнали.

Превод: БЛИЦ