Част от осветителна секция се срути върху автобус на "Юнион Ивкони", пълен с хора. Инцидентът е станал в тунел "Витиня" на магистрала "Хемус" посока Варна, научи БЛИЦ от очевидци.
За щастие няма пострадали хора, тъй като отломките са се срутили не върху стъклата, а върху тавана на превозното средство.

Инцидентът е същият, като този в тунел Ечемишка, където падна осветително тяло и уби възрастна жена.

Интересно къде сега празнува служебният премиер Огнян Герджиков и министърът на строителство Спас Попниколов, които при инцидента в "Ечемишка" се изфукаха, че за 5 минути са свършили повече работа, отколкото предходните управляващи за 5 години.

На 5 февруари 2017 г. жена загина при тежък пътен инцидент на автомагистрала „Хемус“, предизвикан от паднал елемент в тунел „Ечемишка“ в тръбата в посока София. Елементът падна върху движещ се в тунела автомобил. На място умря жената, пътник в колата, шофьорът на автомобила пострада тежко. От Агенция „Пътна инфраструктура“ тогава обясниха, че падналата осветителна греда е в неремонтираната тръба в тунел „Ечемишка”, което е довело до пътния инцидент в съоръжението. Сега инцидентът се повтаря отново и е чист късмет, че не се е стигнало до човешки жертви.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!