От Районния съд във Видин съобщиха подробности за екшъна, разиграл се вчера в Центъра за спешна медицинска помощ в града. Видинчанката крещяла на дежурна медицинска сестра „Ще те размажа, мършо!“ Грозната сцена е спретната от 50-годишна жена, съобщава "Булнюз".

Тя била в Спешния център, но останала недоволна от работата на медиците. Тя решила да излее агресията си срещу една от медсестрите. Вбесената видинчанка започнала да сипе обидни думи срещу здравната работничка. Тя крещяла „Ще те размажа, мършо!“ и дори налетяла на бой. Пътят й обаче бил препречен от дежурния охранител в здравното заведение и дъщеря й Вероника, които предотвратили физическата саморазправа.

Свидетели на екшъна били дежурният лекар, охраната и другите присъстващи служители на Спешния център, които останали възмутени от поведението на агресивната жена.

Заради недопустимото си поведение тя е изправена пред съда по бързата процедура. Още същия ден и е повдигнато обвинение по указа за дребното хулиганство. Магистратите я признали за виновна и й наложили глоба в размер на 300 лева.