Синът на бившия икономическия полицай Пламен Попстоянов – Георги, е шофьорът ранил трима тийнейджъри на тротоар в Петрич снощи, съобщава Struma.com.
 

Пламен Попстоянов напуснал системата, станал управител на "Петричка праскова" и неин ликвидатор. Около името му и предприятието имаше големи скандали, които стигнаха и до съда.
 


18-годишният младеж причинил кървавия инцидент в Петрич се е врязал в култовото заведение „Катмите”, което е собственост на съпруга на административния ръководител на Районна прокуратура-Петрич Пиринка Костадинова, съобщава struma.bg.
 


Шофьорът, който имал книжка от 1 месец, е изтървал управлението на автомобила и се забил в заведението, като помел чакащи под навеса му младежи.
 
Децата се прибирали от събор и чакали под навеса заради дъждовното време, когато са връхлетени от лекия автомобил.
 
Както БЛИЦ съобщи, 17-годишно момче от Първомай е прието в реанимацията на петричката болница с откъснат крак. 15-годишно момиче от Тополница също е прието в реанимацията на петричката болница с тежка травма на крака.
 
При инцидента е пострадало и 16-годишно момиче от Първомай. Тя е прегледана в санданската болница с травма в корема. Освободена е за домашно лечение.