Само за два дни в Благоевград издъхнаха внезапно петима души. Мълвата сочи ковид последствията като причина за силно увреденото ни здраве, както и непрекъснатия стрес, в който живеем.

Истински шок преживяха днес около обед служители на известна верига магазини в квартал "Еленово" в Благоевград. Служителката от фирмата, излязла от стаята си, за да отиде до тоалетната и повече не се върнала, съобщава Struma.com

След като се забавила достатъчно дълго време колежките и тръгнали да я търсят.

Вратата на тоалетната била заключена, а от жената никаква следа. Когато разбили врата обаче, я открили паднала и бездиханна. Незабавно на място е извикан екип на спешен център, който установил смъртта на 52- годишната жена.

Причината е инфаркт, категорични са медиците.

Случаят шокира работещите във фирмата. Минути преди да бъде открита мъртва жената не давала никакви признаци, че не се чувства добре

Черна бе тази седмица за областния град. Само за 2 дни издъхнаха 5-има души. Днес преди обед, докато рязал дърва, е издъхнал 48-годишен мъж, бивш пожарникар. Вчера следобед е почина на работното си място и известен дърводелец, чиято работилница бе на ул. Ташко Малев.

Пак вчера известната фамилия на ексшефа на ДАИ Иван Василев загуби сина си Димитър, данъчен инспектор в НАП Благоевград.

Зачестилите случаи на внезапна смърт отприщват какви ли не коментари. Според някои, хората живеят в непрекъснат стрес и напрежение, което се отразява пагубно на здравето им. Други твърдят, че е възможно тежките ковидни инфекции и последствията от тях да са причина за случващото се. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук