Шофьор от Смолян се е разминал на косъм от тежък сблъсък с камион. За да избегне челен удар, водачът е излязъл от пътя. Какво е последвало? Нищо.

Нито спиране от другия шофьор, камо ли извинение.

Според смолянчанина "колегата" му на пътя не е шофирал адекватно. Не става ясно дали се касае за заспиване зад волана или просто разсейване, но опасността е била налице.

"Не знам дали си в групата и не знам какво точно ти се случи вчера заспа ли с нещо друго ли се разсея, не знам, без значение. Син "МАН", който щеше да ме убиеш, ако не бях излезнал от пътя. Приятел, не те обвинявам за нищо друго, но поне можеше да спреш да кажеш едно извинявай! И аз съм шофьор, и аз всеки ден карам, и аз правя глупости, но ти беше толкова нагъл, че дори и да бях пострадал ти нямаше да спреш. Не знам кой си, но това, което направи не беше колегиално!", пише Борислав Перфанов.

Под публикацията му някои потребители го подкрепиха, но други сметнаха, че няма полза от интернет излияния, а от сигнал на 112.

"Ай стига сте писали в тази група глупости, кой, кого изкарал от пътя... смешно е: 112, какво ни интересува нас? Който го е страх от мечки, не ходи в гората", смята Харалампи Х.

Други са категорични, че неадекватните реакции на пътя са все по-често срещани и ще става още по-зле заради "купените книжки".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук