Вече цяла година разкъртена шахта на столичния булевард "Янко Сакъзов" се е превърнала в капан за хора и автомобили.

Угоените чиновници в община "Оборище" обаче не обръщат внимание на справедливото недоволство на живеещите в техния район и се готвят за коледен купон.


Чиновниците явно са толкова безчувствени, че изобщо не ги интересува, че някое детенце, майка, момче или момиче могат да се пребият в разкривената шахта.

И защо да се размърдат в община "Оборище", когато им е много по-приятно да се нагостят в някое заведение, а след това да изпият кафенце с цигара.


 

Опасната шахта се отвори през лятото, но продължава да стои в същото състояние и през зимата

Крайно време е кметът на "Оборище" Николай Александров да разбере, че е избран от поста си, за да работи за развитието на района си и реално да изпълнява задълженията си, а не да се почесва зад врата и да прави компания в пиенето на кафе на служителите си.

Толкова ли е трудно, Александров, да звъннете един телефон и проблемът с шахтата да бъде решен? Или просто сте се отдали на сладко безделие на издръжката на данъкоплатците?

Александров, та нима не ви пука за прекрасен район като "Оборище" и не искате да го облагородите както подобава?

Във всяка европейска държава за подобно безхаберно отношение се налагат огромни глоби, само в чудесната ни родина безобразията се толерират.