Ужасяваща находка е намерена в двора на начално училище в Мюнхен. Около 17:15 местен жител случайно видял тук телата на мъж и малко момиче - на 4 години. Телата на мъртвите лежали на земята, пише glasnews.bg.

„Видно беше, че двамата са паднали от няколко метра височина. Все още не е ясно дали става въпрос за инцидент, престъпление или самоубийство”, каза говорител на полицията пред bild.de. 

Не е ясно и как мъжът и детето са попаднали в многоетажната сграда. По-късно станаха ясни подробности за ужасната трагедия в двора на училището в Мюнхен: около 17:15 се отворил прозорец на третия етаж на училищната сграда и миг по-късно 40-годишният учител Торстен С. и 4-годишната му дъщеричка паднали от височина 18 метра.

Местните жители видели как телата падат от прозореца. Спешните служби започнали да получават много обаждания. 

Полицията, пожарната и лекарите незабавно пристигнали на мястото, но само констатирали смъртта на бащата и малката му дъщеря. Отначало не беше ясно дали двамата са жертви на престъпление, но по-късно полицията заяви: „Съдейки по отпечатъците на място, става ясно, че бащата е скочил през прозореца с детето от самоубийствени мотиви."

Полицията разследва случая като самоубийство и убийство, защото учителят е убил детето. Полицията трябва да установи всички обстоятелства и мотиви по време на разследването.

Както стана известно, Торстен С. е учител и затова според полицията е имал достъп до сградата. Мъжът е бил женен. Съпругата му, майката на починалото момиче, е в шоково състояние. Починалото момиченце е единственото дете на съпрузите. 

Семейството живеело в общ апартамент. Известно е, че Торстен С. е оставил предсмъртна бележка, но полицията все още не е публикувала съдържанието й.