Коалиционните преговори в МОЛ- а по темата за външната политика на България приключиха. Какво се реши по важните международни теми - отношенията със Северна Македония и санкциите срещу Русия. Реакциите не закъсняха в социлните мрежи. А блокираните профили използваха жокер от приятел.

Комсомолско разискване. Как пък всичките инфантили на републиката се бяха събрали на едно място. Така журналистът Константин Мишев коментира международните преговори на коалиционните партньори

По думите му по важните теми, каквито са отношенията ни със Северна Македония и руската агресия, е имало само миене на очи. Коментарът му беше публикуван във Фейсбук профила на режисьора Евгений Михайлов, защото страницата на Мишев е била блокирана.

Ето и целия коментар на Константин Мишев

Драска от блокирания Константин Мишев за външнополитическите преговори на променливата маса:
Гледам внимателно коалиционните дискусии на четирите формации за външната политика. Първото нещо, което ми идваше да напиша, че е като детска градина.

Как пък всичките инфантили на републиката се бяха събрали на едно място. След това ми заприлича по-скоро на средношколско комсомолско събрание. Не, че не казаха момичетата и момчетата също и верни неща. Но си мисля какво си мислят представителите на чужди разузнавания като слушат това комсомолско разискване... да плачеш или да се се търкаляш от смях.

И не, по важните теми за руската агресия и отношенията ни със Северна Македония имаше само миене на очи, както си мият очите първолаците. Пускат водата от чучура и с показалец леко си мокрят веждите.

Как протича чатът в профила на Евгений Михайлов, след блокирането на Константин Мишев