Уникално състезание спечели вчера новата партия на бившия премиер Жан Виденов срещу републиканците на Цветан Цветанов. Битката се състоя и в малките часове на нощта по време на финала на европейското футболно първенство между Англия и Италия.
През светлата част на денонощието бившата дясна ръка на Бойко Борисов водеше на левия Жан. Но нощта обърна драматично резултата в полза на коалицията на Виденов.

След оспорвана надпревара, продължила над 12 часа, статистиката показва, че бюлетините за Виденовата партия са 9904 при 95% обработени протоколи, а тези за Цецо 8812.


В чужбина Виденов е събрал симпатиите на 367 наши емигранти, докато подкрепата за Цветанов е 129 гласа, което прави 0.15% от задграничния вот.

Резултатите показват, че и двете формирования няма да получат държавна субсидия, независимо от милионите, които изсипа Цветанов за реклама в най-различни сайтове и билбордове.В сублимен момент самовлюбеният нарцис Вълнев спря кранчето на Цветанов и го остави да мисли за нерадостното си бъдеще в просторния апартамент в столичния квартал "Изток". Малко утешение за Цецо са луксозният интериор за десетки хиляди левове и скъпият автопарк.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!