Интригата около публикацията на бившия PR на "Продължаваме промяната" Диана Дамянова се заплита след като Лена Бориславова също коментира поста в социалната мрежа Фейсбук. 

БЛИЦ припомня, че в сряда Кирил Петков се самопокани и нахлу в предизборното студио за дебати на bTV, обяснявайки, че рокадата му с Венко Сабрутев, който по план трябваше да е част от ефира, е поради лични причини на втория. 

Малко по-късно в социалната мрежа се появи пост на бившия пиар на ПП - Диана Дамянова:

"НЕ, НЕ СЪМ АЗ! ПОВТАРЯМ . НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО". 

Бориславова написа като коментар - "Тъпо, Диана". Тя не уточнява какво точно е тъпо в публикацията. Коментарите на останалите в дискусията, сред които и журналисти показва, че се има предвид самопоканата на Петков в предизборното студио на bTV тази вечер, в което Петков замести Сабрутев, отсъстващ "по лични причини". 

Редица журналисти, анализатори и политици от други политически формации и партии коментираха появата на Петков и го окачествиха като голям провал в предизборната кампания на "Продължаваме промяната".

В своя профил във Фейсбук пък Бориславова сподели шарж, на който Петков е асоцииран с тиранозавар, а представителите на ГЕРБ в студиото на bTV като криещо се момче.

Реакцията и на представителите на ГЕРБ за изненадващото гостуване на Петков в ефира на bTV не закъсня. В публикация отново във Фейсбук Десислава Атанасова пита Лена Бориславова "Какво ли ти се е случило, за да си представиш Кирил Петков като динозавър, а Томислав Дончев и Деница Сачева в едно тяло, въпреки множественото число? Лена Бориславова?". 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук