Среща с жители на бургаския комплекс „Лазур“ проведоха кандидати за народни представители от листата на Коалиция „БСП за България“. Тя се състоя в клуб „Зора“, където те бяха посрещнати от Мария Маркова, музикален педагог, диригент, почетен гражданин на град Бургас. В събитието се включиха водачът на листата инж. Петър Кънев, Тодор Байчев, инж. Паруш Парушев и инж. Живко Господинов.

„Направихме една много добра и силна листа и разчитаме на добри резултати на изборите. Имаме нужда от достойни политици, а нашите кандидати са точно такива“, заяви инж. Петър Кънев.

Той припомни, че когато БСП управлява – го прави с грижа за хората.

„В осемте месеца, докато бяхме в управлението, благодарение на нас – българските социалисти младите семейства разчитат на безплатна детска градина, а учениците имат възможност да получават учебници безплатно. Освен това майчинството за втората година се увеличи, младите хора, които имат деца и работят плащат по-малки данъци, работниците получиха увеличение на минималната заплата и ваучери за храна, а пенсионерите-увеличение на пенсиите “, каза още инж. Кънев.

„Ние изпълнихме в управлението всичко, което бяхме поели като ангажимент преди изборите“, бе категоричен той.

Водачът на листата отбеляза, че слоганът на БСП в тази кампания е показателен за това какви са целите на социалистите: „Достойна България в мирна Европа.“ Той говори и по въпроси, свързани с войната в Украйна.

„БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“, заяви водачът на листата на „БСП за България.“

Той благодари на присъстващите на срещата за доверието и ги призова за подкрепа с бюлетина номер 24 в изборния ден.

Срещата протече под формата на диалог и присъстващите имаха възможност да споделят какви са техните очаквания към кандидатите за народни представители. Те коментираха конкретните проблеми, касаещи града и региона и заявиха, че разчитат да се търси разрешаване на казусите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!