"Това не е онлайн партия, ако хората живеят в медиите - тогава сме онлайн. Тя е изненада само за тези, които отказаха да видят реалността".

Това заяви Виктория Василева, която преди няколко години напусна "Има такъв народ" (ИТН), а сега ще бъде народен представител от партия "Величие". 

"Изненадва ме омразата. То не бяхме наричани "лумпени", "тиня".

Хората, които са подкрепили "Величие" са нормални хора. Оказва се, че сме подкрепени от млади и образовани хора, със семейства и деца. 

Ние не сме обещавали, а поехме ангажимент за определени неща и това е да осветлим процесите на парламента", посочи тя в сутрешния блок на БНТ.  

Виктория Василева

Василева каза, че партията е подготвила тактика за парламента, но не иска да я споделя, за да изненада хората

"Изненадите ще се приятни.

Не смятам, че правителство на ГЕРБ с ДПС ще бъде нещо хубаво. Какво значи експертно правителство? Такова животно няма. Каквото и да е, то е с политически мандат и изпълнява политика.

Не очаквах такава реакция от "Възраждане", защото имаме припокриване в някои от идеите, но когато те заливат с кал, не може после да очакват от теб да им поливаш ръцете", допълни Василева. 

"Ще водим разговор със всички, но той вече ще бъде по-труден", сподели тя. 

Василев смята, че "Величие" и конкретно тя ще намерят начин да работят с ИТН, защото парламентът е място, на което трябва да се свърши определена работа. 

"Не поддържам отношения с колегите си от ИТН.

Много години съм работила с всякакви хора, включително такива, които не харесвам. В Народното събрание (НС) нямаш право на лични симпатии.

Имаш отговорност да свършиш работа в полза на хората", обясни тя.