„За мен е чест, че съм тук, за да подкрепя Веска Ненчева като водач на областната листа на БСП за България. Заедно с нея водим тези битки за българската роза и за розовото масло и ще продължим да го правим.

Нашият ангажимент по тези проблеми остава. Ние в европейския парламент, тя в българския, защото само когато работим заедно, само когато европейската и националната политика гледат в една посока, това се постигат резултати.

Пожелавам ползотворна кампания и здрави нерви на Веска и водената от нея листа.

Вярвам, че на 9 юни в Пловдив област отново ще бъдете сред първенците. Победа и успех“, каза водачът на евролистата на „БСП за България” Кристиан Вигенин.

„Предстои ни поредна битка. Битка за отстояване на правовата държава, битка за запазване на националния ни суверенитет, битка за доказване на националната ни стабилност в Европейския парламент”, заяви Веска Ненчева.

Тя бе категорична: 

„Тази битка ще я водим заедно, както досега във всички битки, които са били с наша победа. Хората от нашата листа са млади, амбициозни, ерудирани, хора и с опит.

Смятам, че всичко, което е необходимо да направим за защита на семействата, за защита на работещите, за защита на образователната ни система, за защита на образованието, ще се случи с нас, хората, които заставаме с чисти лица и сърца пред вас.

Очакваме вашата и на вашите семейства и приятели подкрепа с № 24, защото наистина тръгваме към битка, в която трябва да победим“, каза Веска Ненчева и призова хората да гласуват с бюлетина № 24.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.