Ужасяващ инцидент се е разиграл преди минути в столицата. Кошмарната случка е станала на пешеходния светофар на кръстовището на булевард „Цар Борис III” и улица „Нишава“.

По непотвърдена информация кола е блъснала пешеходец, който пресичал на оказаното място.

„Всичко стана за секунди. Звукът от удара бе направо зловещ“, казва читателка на БЛИЦ, която сигнализира медията ни за случилото се.

„Буквално за секунди се събраха ужасно много хора. Веднага на място пристигнаха и три патрулки, а полицаите обградиха района. Хората, които са били по-близо до инцидента, казаха, че всъщност е ударено младо момче“, казва още читателката ни.

„Това, което чух е, че ударът е бил толкова силен, че тялото на момчето е прехвърчало през близката спирка и е паднало на трамвайните релси“, споделя още притеснената жена.

Тя обаче уточни, че в района гъмжи от полицаи, а движението на трамваите, които се движат по булевард „Цар Борис III“, са спрени.

Междувременно от МВР заявиха, че при инцидента е починало 15-годишно момче.

По първоначални данни лек автомобил е ударил момчето, което е починало. На мястото на произшествието са изпратени полицейски и екипи на Спешна помощ. Извършва се оглед. В района има временно затруднение на движението, уточниха още от МВР. 

Движението на трамваи номера 4 и 5 е отклонено от маршрута си по бул. „Цар Борис III“. Преминават по бул. „Христо Ботев“, бул. Александър Стамболийски“, бул. „Константин Величков“, бул. „Никола Мушанов“, „Овча купел“ и по маршрута си към кв. „Княжево“, съобщиха от пресцентъра на Столична община. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света