Войната на пътя погуби поредния млад човешки живот. Бургазлията Георги Костадинов остана завинаги на 28 г. след тежката катастрофа в събота вечер край Айтос. 


Десетки близки и приятели изпращат в последния му път младия мъж. Погребението е насрочено днес за 14:00 ч., пише Флагман.бг. 

Припомняме, че тежкият инцидент стана късно вечерта на пътя Айтос – Карнобат. Два мерцедеса, шофирани от млади мъже-набори, се сблъскаха челно.

Инцидентът е станал вследствие на неправилно изпреварване от страна на айтозлията Мартин Хубенов, който се е забил челно в колата на Георги. Ударът е бил толкова жесток, че Георги издъхнал на място, а Мартин бе приет в много тежко състояние в УМБАЛ-Бургас. Направени са му няколко операции, но той все още е в критично състояние. 

Докато погребват Георги, Мартин продължава да се бори за живота си. Той е с черепно-мозъчна травма и никой не може да се ангажира с прогнози за състоянието му. Лекарите в реанимацията на бургаската болница правят всичко възможно, за да го спасят. 

Близки на Мартин апелират за помощ. По техни дани 28-годишният мъж се нуждае от кръв. 

„Необходими са 20 банки, кръвната група е без значение. Умоляваме тези, които имат възможност, да дарят“, призовават близки на Мартин.